سرلشکر حاتمی: نیروهای مسلح با آمادگی کامل در برابر تهدیدات دشمن ایستاده‌اند ورود عراقچی به عربستان برای شرکت در نشست فوق‌العاده غزه پزشکیان: از پشتیبانی و حسن‌نظر مقام معظم رهبری تشکر می‌کنم وحید هاشمیان: هدف پرسپولیس، پیروزی مقابل سپاهان است نویدکیا: بازی مقابل پرسپولیس سخت خواهد بود / وحید هاشمیان جنتلمن است یارانه کدام افراد قطع خواهد شد؟ بازتاب بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه های خارجی ناکامی تراکتور در جذب دروازه‌بان خارجی / جانشین بیرانوند کیست؟ رونمایی رسمی تراکتور از جانشین ریکاردو آلوز رهبر معظم انقلاب: سپر پولادین اتحاد مردم و مسئولان و نیروهای مسلح نباید خدشه دار شود اعلام تاریخ واریز سود سهام عدالت / مبلغ سود سهام ۱۴۰۴ چقدر است؟ آخرین وضعیت انتقاد آب طالقان به تهران / بحران آب در پایتخت پایان می‌یابد؟ سپاه پاسداران: با تمام ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها در کنار دولت و ملت ایستاده‌ایم عراقچی: اعتماد به «توافق ابراهیم» به زیانی بزرگ برای امت اسلامی منجر خواهد شد یک طلا و یک نقره فرنگی کاران ایران در قهرمانی جوانان جهان

برای سلامت مغز از این ویتامین غافل نشوید

ویتامین E از کاهش ظرفیت شناختی ما جلوگیری می‌کند و امگا ۳ که یک ماده مغذی مهم برای تشکیل و سیالیت غشا‌های مغز است، از آسیب‌های ناشی از پیری محافظت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۴ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 02
کد خبر: ۲۴۳۷۴۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردو حاوی سطح بالایی از اسید چرب امگا ۳، اسید آلفا لینولنیک (ALA) است که برای بدن ما ضروری است، اما ما نمی‌توانیم آن را تولید کنیم. افزایش مصرف ALA با کاهش خطر سکته مغزی در افراد مسن مرتبط است. گردو ممکن است به شکل گیری نورون‌های جدید کمک کند و به ارتباط بین نورون‌های موجود، بهبود حافظه، توانایی شناختی و خلق و خوی ما کمک کند.

به طور کلی، به نظر می‌رسد گردو به کاهش التهاب کمک می‌کند که برای سلامت مغز مفید است. گردو سرشار از آلفا لینولنیک اسید، یک اسید چرب امگا ۳ گیاهی است. این به عنوان غذای حیاتی مغز شناخته می‌شود، زیرا سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد و همچنین بیماری‌ها را درمان می‌کند.

ویتامین E که از کاهش ظرفیت شناختی ما جلوگیری می‌کند و امگا ۳ که یک ماده مغذی مهم برای تشکیل و سیالیت غشا‌های مغز است و از آسیب‌های ناشی از پیری محافظت می‌کند. آنها همچنین سرشار از آنتی اکسیدان هستند که به مبارزه با رادیکال‌های آزاد که می‌توانند به سلامت مغز آسیب برسانند، کمک می‌کنند.

گردو حاوی نوع خاصی از چربی‌های سالم امگا ۳ به نام اسید دوکوزاهگزانوئیک (به اختصار DHA) است. علاوه بر محافظت از سلامت قلب، چربی‌های امگا ۳ DHA عملکرد شناختی مغز را بهبود می‌بخشند. یک مشت کوچک گردو (تقریباً ۱/۴ فنجان) در روز برای سلامت مغز و قلب مفید است. / اطلاعات آنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده